beatricelundell

Solen skiner

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
Helt otroligt att solen skiner, har ju inte direkt trott att sommaren har varit här. 
Jsg ligger i sängen och orkar verkligen inte resa mig upp, va upp kl sex för att säga hejdå till bror som åkte hem till Norrköping igen. Så är rätt seg av mig, men vill ju dra ner och sola nu när de verkligen är sol :) så vi hörs senare! 
 
Går inte ladda upp bild, :/ sorry! 
Ha en bra dag, pussolove 
 

27 JUNI 2012

Kategori: Allmänt

halludär, nu har jag gjort allt jag skulle göra, Städat,duschat och fixat mig. Nu är det bara att vänta tills Peter ( bror ) kommer tror dom sa runt 5-6 tiden. 
Och sitter just nu på sängen och kollar runt på internet och det finns något intressant som jag ser just nu så finns de väl inte det. ajaa kommer väl på något att göra :) 
 
jag just nu 
 
Pussolove
 

GODMORGON

Kategori: Allmänt

Vakna för ca 30 min sen av ett sms från Angelica som det stod " uppsala idag?" Och ja jag vill jätte gärna åka dit, men det handlar då om pengar eller sms biljett. Så blir ingenting sånt idag. Jag har fått äran att städa lägenheten idag eftersom att min bror kommer och hälsar på. Träffar honom knappt inte så lätt när han typ bor i norrköping? han fyllde år igår så blir att fira honom :) sååå mysigt! 
 
Tänkte nu berätta lite om måndagen. 
 
Leila ringde ju och fråga om jag ville spendera dagen/natten med henne och Becca, så jag gick o mötte dom på stan runt 3 tiden, vi drog till kina resrurangen där man inte har ätit sen typ ett halv år tillbaks. sjukt gott! 
Sen drog vi och handlade lite tills kvällen. sen senare på kvällen så kom Tanicha över, satt och prata om allt och ingenting hur mysigt som helst. Kom i säng runt 3-4 tiden något sånt
 
Tisdag-morgon
Jag och Leila va tvugna att ta 10 bussen hem för att jag sen skulle möta Angelica och Sanna runt 12 tiden kanske. Fick handcreme och lypsyl av dom och sen så bjöd dom mig på Subway, jätteee gulligt! (a) 
Men iaf va med dom till 15 ungefär jag gick hem och inte gjorde ett skit.
JUSTE, Vi såg Lars bethke på subway han från andra avenyn han som tränat kim på boxning. heeeelt sjukt! 
 
 
Pigg chey!
 
Nu är det såhär att det går inte att mobilblogga tydligen..  går inte att logga in helt jääävla stört
så det är en grejj jag kan skylla på om det blir dålig uppdatering! 
 
Pussolove
 
 

SORRY

Kategori: Allmänt

Hejhej,  jag vet att jag är usel på att uppdatera men har haft fullt upp, varit midsommar och allitihopa då man man ju inte tid. Jag vaju i östhammar och firade både midsommar OCH att jag blev hela 18 år.  Sjukt va tiden går fort. inte alls länge sen man typ gick i 6,an? heeeelt sjukt! 
Firade födelsedagen med familjen, fasters familj och farbror och hans tjej  och sen kom farmor och farfar en sväng också,. Men det va på dagen, kl 3 var det dans runt midsommarstången klart att man va meed. 
Sen på kvällen träffade jag och Angelica några randoms som bjöd oss på fest, vi kände dom inte, visste då inte vilka det var.  men schyssta va dom iaf! ;) haha 
Kom till stugan  runt halv 2 något sånt. men sjuuuukt kul
Nästan så att man längtar tillbaks. Bästa midsommarn iallafall än så länge :) 
Och nyss ringde Leila och frågade om jag ville va med henne och becca och sen åka hem till Becca och sova över. Visst de låter kul, men imorrn blir det att fira mig med Angelica och Sanna. Får se vart dagen leder till. 
 
Hoppas ni har haft en underbar midsommar/helg!! :) 
 
Hörs senare, 
 
Bild på Jesper från fredags, Stabilt? ;) 
 
Pussolove

- TISDAG

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Dålig uppdatering jag veeeet!
har nu inte lika koll på dagarna när det är sommarlov när jag vaknade upp imorse så trodde jag helt klart att det var onsdag och att det var 2 dagar kvar tills jag fyller år. men nej så var det då inte.. Tisdag idag och sitter i min ensamhet framför tvn och samt poppar musik " vart jag än går"
Idag så kommer Syster och syster son på middag vilket kommer bli hur mysigt som helst :) va ett bra tag sen man träffade dom en månad sen kanske? haha ändå bor vi typ nära varann. haha

Igår va jag hos Johanna och Emil, kul o se hur dom bor också men va typ år och dar sen jag träffade Johanna så det va nog dags ändå , riktigt mysigt! :)
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen så vi hörs senare! :)


Bilder från igår!
Jonte är en jäääkel på detdär.
PussoLove

- MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vakna för ca halv timme sen och måste gå upp och fixa mig för att sen ta 09,50 bussen till hallsta och Johanna hämtar mig där så åker vi till henne och hennes pojkvän. Va ett bra jävla tag sen jag va hos henne säkert 1 år. Så ska bli spännande och kolla hur dom bor eller hur hennes pojke bor :) så nu måste jag skynda mig lite, vi hörs! :)

Ha det bäst!

Med Maddis!

Kategori: Allmänt

Halloj! :)
Vet att jag är dålig på att uppdatera, men ska försöka att bli ändring på det.
Jag är just nu med madde och ikväll blir det lugnt :)
Ha det bra så hörs vi vidare! :)

DÅLIG UPPDATERING!

Kategori: Allmänt

Jag vet jag vet,  jag ska försöka bli bättre med att uppdatera, suger på det just nu!
Har inte hänt så mycket sen sist, i fredags var det ju studenten och lite sånna grejjer så vi firade våran barndomsvän som då tog stundenten, :) Sen så har jag bara låtit dagarna gå och så imorgon drar jag och två andra vänner (Josefin och Liisa) med rosella över dan, riktigt mysigt! :) ser verkligen fram emot det. så kommer hem förrens runt 8-9 tiden på kvällis. Men nu måste jag lägga mig för att sen gå upp tidigt. vi hörs imorrnbitti.


gammalbild

Pussolove

STUDENT

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans!
Igår vart det inte så mycket uppdatering, drog till Mobergs med Liisa för avslutning, kom hem runt 12 tiden något sånt. Och nu har jag precis fixat mig och ska strax gå ner till roden för att se utspringet med Tessan.
Grattis till alla dom som tar studenten idag! :) och grattis till mitt hjärta, så stolt över dig, vet du det? :)

Puss!

21:11

Kategori: Allmänt

Godkväll allesammans!
Sitter o kollar tv och har precis bestämt kläder tills imorgon då det är avslutning, skiter i vad för väder, ska fan dra på mig klänning, men det står iaf typ 17 grader o sol så får hoppas på det då! :) sjukt taggad för sommarlov, fan så skönt! Klagar inte iallafall, har absolut ingenting emot 11 veckor ledigt! :)
Hoppas ni får en finkväll.

FÖR SANNA HAR TAGIT STUDENTEN

Kategori: Allmänt

Igår tog nämligen min fina kusin studenten, jag kan fortfarande inte förstå att de är sant, inte länge sen vi va typ jättee små och helt plötsligt så står vi här idag, Helt otroligt vad tiden går fort, För fort! Men är sjukt stolt över henne, och det hoppas jag att hon vet? :)
För hon har tagit studenten, för hon
Har tagit studenten, för hon har tagit studenteeeen, FYFAN va hon är bra!

Regnet det bara öser ner!

Kategori: Allmänt

Men det har inte hindrat mig och madde från att ha varit ute, varit hem till hennes pappa en sväng och ner på custom bike, mycket knuttar ute trots detta väder - grymt! :-)
Snart ska vi kolla på kvällen är din.
Hoppas ni har en bra dag trots detta väder!
Puss&kram

IN THE SCHOOL

Kategori: Allmänt

hallådär!
Sitter i skolan även fast jag har slutat? fan weird
Men jag orkar seriöst inte gå hem i detta vädret, Spöregnar verkligen! har ju paraply men de skyddar ju då inte skorna.
Idag blir det nog att jag åker hem till madde o sover där, så mobilbloggar här näst :)
ha en toppen dag! :)


Bild från helgen

Puss!