beatricelundell

- TORSDAG

Kategori: Allmänt

Hallådär,  förlåt för en jätteee dålig uppdatering har inte orkat helt enkelt.
Men jag ska försöka bättra mig, vet inte riktigt vad jag ska berätta om?
har inte hänt så mycket sen sist, skola?teater? nej men vet ni jag är för trött för att hålla på just nu, så nu lägger jag mig, Fredag imorgon och är stortsätt ledig, hur nice? om det ändå vore fint väder... regn regn o regn hela veckan om inte mer. blir tokigt!


Facelook ( just nu )

Godnatt, puss!

GRATTIS

Kategori: Allmänt

Idag fyller min fina vän hela 17 år, hoppas du får en himla bra dag! :)
Puss!

- LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Förlåt för dålig uppdatering!
Igår kväll bestämde vi oss för att hyra stuga i Östhammar, börjar bli stamisar( 3e året) vi är här ;) men det är hur mysigt som helst! Bestämde mig för att ta årets första dopp och ja jag gjorde de! Fick med mig lillesyster också :) sitter i stugan nu och bara pratar skit med familjen ska väl strax lägga oss, står att de ska bli fint väder imorgon så hoppas verkligen på de nu, sola/badaaaa är inte tokigt alls! :) eller?
Idag är det 27 dagar kvar till jag blir 18 år, Hur Nice?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204185954.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3542575/images/2012/pic_204186480.jpg" class="image">

PÅ JOBB

Kategori: Allmänt

Sitter på rummet på praktiken och har en kort paus, fast redan suttit här i ca 15 min så måste nu jalla lite! :)
Vi hörs mer sen, pussar!

FREDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans!
Hur underbart är det inte att vakna upp o vet att det är fredag och underbart väder, hör fåglarna kvittra utanför fönstret, fin känsla som helst! :) idag är det min sista praktikdag .. Vilket känns helt okej, får se om jag kommer tbx i höst, inte helt omöjligt :)
Har sovmorgon till 10 idag så vad gör jag uppe nu? Men onödigt att somna om när jag ändå ska upp om typ 35 min :p
Juste! De är marknadsafton idag alltså affärerna är öppna till 10 :)
Blir nog en tripp efter praktiken skulle jag tro! :)
Men nej jag får väl gå upp eller något .. Vi hörs senare helt enkelt :)
Ha en toppen dag och njut av värmen! ☀
Puss!

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt

Ännu en fin dag känner jag, :) nu är nog sommaren här på riktigt! Idag blir de shorts, :) fan vad jag längtar tills det bara är sommarlov ca 14 dagar kvar, och den är ska bli bästa sommaren hittills, mycket som händer! :)
Ska strax hoppa in i duschen så skriver mer sen, kanske de ploppar upp ett inlägg i skolan? ;)
Ha en toppen dag allesammans! ☀

- ONSDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ligger i sängen och orkar inte ta mig upp, hur seg som helst, idag är de vanlig skoldag får se vad dagen har att erbjuda på :) ser så ut att de blir fint väder i dag så jag tar nog på mig shorts :)
Nu har jag ca timme på mig, måste skyndaa, vi hörs mer sen!
Ha en toppen dag allesammans och njut av vädret så länge man kan! ☀

Puss!

TIDEN GÅR FÖR FORT

Kategori: Allmänt

Idag är ingen vanlig dag! För idag är det Viggos födelsedag! Våran söta, goa, mysiga, härliga, roliga, glada, positiva unge blir 2 år idag! Inte klokt vad tiden gått fort!
Moster älskar dig mest! ❤

77 ÅR IDAG <3

Kategori: Allmänt

Det känns fortfarande väldigt overkligt att tänka på mormor som död. Det känns som att det är en del av mitt liv som jag har pausat. Min hjärna gör det automatiskt för att slippa smärtan. När vi är vid graven känns det inte som att den har med mormor att göra, inte i hjärtat. Dit går vi bara för att hjärnan säger det. I hjärtat kommer ju mormor alltid att leva.
Men jag drömde om henne här om natten och då var allt som innan mormor dog. Hittills har mina drömmar efter att mormor gått bort bara handlat om hur allt vart ett stort misstag eller hur vi försökt få hem henne från "andra sidan" eller hur hon fått komma på besök för bara en dag och sånt. Men nu hade jag en dröm där allt var som "vanligt" och det var så skönt att bara få umgås med mormor även om det bara var en dröm.
VERJE dag tänker jag på mormor. Vad hon hade sagt och tyckt om allt som händer och sker. Om hon ser mig och om hon finns där.
Det får mig också att se vad som verkligen har betydelse och inte. Vad man ska ha värde på. För livet är så jävla skört.
Jag älskar dig, hör du de? ❤

IDAG ÄR DET DIN FÖDELSEDAG MORMOR

Kategori: Allmänt

Jag skulle så gärna komma upp till himlen och hälsa på dig en stund.
Var du tvungen att gå dit jag inte kan följa dig?

22,07

Kategori: Allmänt

Kom in tillslut efter 10 min, kollade på let's Dance kl 8 och sen på reklamen stack jag,Mella o pappa över till Jonas o Frida började att jag fick välja cider plus grogg, så ligger nu på soffan ;) har inte druckit upp cidern ännu, så får se vart dehär leder till! Vi hörs mer imorgon, ha en bra kväll allesammans, :) puss!

UTLÅST

Kategori: Allmänt

Hallådär!
Sitter just nu i trapphuset och har inga nycklar? Vi har bytit lås överallt och fick bara 3 nycklar och måste beställa hem nycklar för att hela familjen ska kunna ha en nyckel, jag sitter här för att jag precis har varit hos Marcus i några timmar, hur mysigt som helst! Får se vad jag hittar på sen, blir nog att umgås med familjen som jag inte har gjort på typ några veckor.. Känner mig sämst!
Uppdaterar mer ikväll, ha de bäst, puss!

Bjuder på bild från idag,

Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag.

Kategori: Allmänt

GODNATT

Kategori: Allmänt

nu har jag påbörjat helgen med en torsdagskväll tillbringat med mysigt folk. jag är förvånad över mig själv över att jag är hem redan nu men sängen väntade ju. heh.
Puss!

Tonight's gonna be a good night!

Kategori: Allmänt

Rubriken säger allt, kvällen spenderas med min prinsessa och hennes pojkvän, plus svärfar! Vi hörs mer imorgon!! :)
Hoppas ni har en fin kväll :)
Puss

ANDRA GÅNGEN GILT

Kategori: Allmänt

Jag har nu bestämt mig för att jag stannar på blogg.se, blir bara massa krångel hitodit!
Men iaf jag va hos Marcus och Robin igår Marcus bjöd på grillat.. Vilket blev.. Jätte bra!;) brända pommes typ, men annars så! Så va där hela kvällen kom hem runt 11 tiden, men riktigt mysigt o trevligt iaf! :) sitter just nu i vardagsrummet och kollar på top model ska strax fixa ordning mig för att sen dra på middag hos Peter,Robin o Madde blir väl där hela kvällen. Slänger in ett inlägg innan jag drar :)

Bjuder på bilder från igår, tyvärr så tog jag ingen på mig själv. :)